Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A https://mamira.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban.
Menü
Iitt jársz: > >

Rólunk

Kislányommal való várandósságom alatt - az első 3 hónapot kivéve - jószerivel nem volt olyan hét, hogy ne vágtam volna neki kismamaruhák vásárlásának, jobban mondva keresésének. Szinte minden hétvégén, de volt rá példa, hogy munka után, amikor pihenni tudtam volna, nyakamba vettem várost az örök optimizmusommal karöltve, hogy most végre találok valamit. Sajnos a legtöbb esetben eredménytelenek voltak ezek a nekifutások, pedig egy idő után már az is teljesen mindegy volt számomra, hogy használt vagy új ruháról van szó.

Néhány kiegészítéssel, de ugyanazok az elvárásaim voltak a kismamaruhákkal szemben, mint egy "normál" ruházati terméknél:

  • Beszerzése ne emésszen fel sok időt, úgyis olyan kevés van belőle
  • Kényelmes, csinos, praktikus, könnyen variálható ruhadarabok ügyféltalálkozókra és magánéletre
  • Minőségi
  • Költséghatékony
  • Nem csak 9 hónapra szól
  • A várandósság/szoptatás befejeztével ne lehessen róla megmondani, hogy kismamaholmikat viselek

A fenti kritériumoknak elég kevés ruha illetve üzlet felelt meg. Hiszen valahol vagy nem volt méret, mert outlet és át kellett menni egy másik üzletbe, hátha van valami hasonló darab. A nagyobb fast fashion láncoknál pedig az adott méretük pont nincs, esetleg valamelyik vidéki üzletükben. Gondoltam, akkor próbálkozzunk online ezeknél az boltoknál, de sajnos itt sem jártam sikerrel. Szóval számomra hatalmas csalódás volt a magyarországi választék.

Saját és a baráti körömben lévő példákon tapasztalva azt látom, ha ma egy kismama szeretne várandóssága alatt is csinos lenni, költséghatékonyan vásárolni, akkor a kínálatot nézve, rettentő nehéz dolga van.

 

A mamira.hu létrehozásával az a célom, hogy olyan ruhákat tudjak kínálni, amiben tényleg jól érzed magad a várandóságod alatt és után. Ne kelljen rengeteg időt töltened azzal, hogy megtaláld a megfelelő ruhadarabo(ka)t. A kínálatunkból alapdarabjaink segítségével  könnyen össze tudsz állítani magadnak néhány szettet, melyeket egymással és különböző kiegészítőkkel remekül variálhatsz. A webshopunkban megtalálható mindegyik ruhadarabra vonatkozik az a kritérium, hogy ne csak 9 hónapra szóljon, mert valljuk be, egy új ruhatár kialakítása nem olcsó mulatság. (Igen, még a kismama nadrágokat is hosszú ideig tudod hordani, mert a hidegebb napokon a bandázs tökéletes derékmelegítőként szolgál. smiley) Ezekről a minőségi ruhadarabokról később senki nem mondja meg, hogy kismamaként viselted őket.

Remélem, gyorsan megtalálod a számodra legmegfelelőbb ruhadarbokat, hogy minél több időd maradjon magadra és születendő babádra.

 

Nézz körül nálunk és válogass kedvedre! Ha bármilyen kérésed vagy kérdésed lenne, örömmel segítünk illetve észrevételeidet is szívesen vesszük.

 

Örömteli babavárást kívánok!

 

Kismihók Judit

 

tulajdonos

 

Keresés