Barion Pixel
Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A https://mamira.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed, minden részletet megismerhetsz az adatvédelmi tájékoztatónkban.
Menü

Ajándékutalvány

Bizonytalan vagy, hogy mivel ajándékozhatod meg várandós feleségedet, párodat, barátnődet, lányodat, húgodat, nővéredet, kolléganődet?

A mamira Ajándékkártyával nem lőhetsz mellé, mert széles választékunkból a várandóssága és a szoptatási időszak alatt is könnyedén ki tudja választani magának a legmegfelelőbb ruhadarabokat.

Az Ajándékkártya jelenleg 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft és 20.000 forintos kivitelben érhető el, de ha más összegre gondoltál, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és az Általd kért összegű kártyat fogjuk kiállítani.

Ha már tudod a baba nemét, akkor választhatod a kék vagy rózsaszín Ajándékkártyánkat, ha nem tudod, vagy ha esetleg a várandós kismama nem kedveli ezeket a színeket, akkor harmadik elérhető színűt, a sárgát javasoljuk.

Keresés